TÈCNICA METAMÒRFICA

La Tècnica Metamòrfica és una teràpia vibracional de sanació i transformació, que ens ajuda a alliberar els bloquejos produïts des de la concepció, en el període prenatal i en el naixement, mobilitzant el flux d’energia vital i amb això la capacitat del acte de sanació, transformació i
alliberament d’antics patrons.
Amb l’aprenentatge de la Tècnica Metamòrfica aconseguirem que es produeixin en les persones canvis tant en problemes físics, dificultats amb l’aprenentatge, conductes, comportament psíquic, emocional, etc. En aconseguir desbloquejar les seves emocions i les seves pors subconscients que van quedar atrapades, creant conductes limitants.
La Tècnica Metamòrfica es realitza mitjançant un suau contacte en els punts energètics dels peus, mans i cap. Tocant aquests punts despertem la consciència de la persona, relaxant i alliberant bloquejos. Els punts que estimulem són punts reflex, que estan connectats amb la columna vertebral, així com les glàndules i òrgans que l’envolten.
L’aprenentatge de la Tècnica Metamòrfica està indicat per a qualsevol persona i especialment per als reflexoterapeutes que a més del seu tractament vulguin reconduir la vibració de la força vital des d’un altre concepte.

  • Es lliura ampli dossier del curs i títol acreditatiu.
  • Dates del Proper Curs : Dissabte 27 i Diumenge 28 d’Abril 2024
  • Horari: Dissabte de 10 a 19 hores, diumenge de 10 a 13 hores (Aprox.)
  • PREU CURS 150 €

Contacta amb nosaltres

Scroll to Top
×