Nosaltres

Un equip professional sempre al teu costat!

Muntsa i Siro

Kalmmaki és un centre de teràpies naturals, nascut a Manlleu l’1 de març del 2013. Després d’uns anys de bagatge per diferents espais, es va consolidar el nostre projecta amb tota l’energia d’un projecta anhelat i per fi fet realitat, amb la vocació de servei i entrega al benestar de les persones.
Després d’uns anys de diferents formacions com quiromassatge, reflexologia, flors de Bach, Reiki, Sanció energètica,..etc. a kalmmaki oferim un ampli ventall de diferents teràpies, que ens permet adaptar cada una d’elles, en funció de les necessitats de les persones, buscant sempre el seu benestar, físic, energètic i emocional com un concepte holístic de salut.


A Kalmmaki el teu benestar es la nostra vocació.

El Nostre Centre

Contacta amb nosaltres

Teràpies a Manlleu

Benvingut a Kalmmaki Manlleu, el teu centre de teràpies de confiança situat a Manlleu. Estem aquí per acompanyar-te en el teu camí cap al benestar físic i mental. Som un equip dedicat que ofereix una àmplia varietat de serveis, des de cursos i tallers inspiradors fins a teràpies efectives, tot a prop de casa teva.

Els Nostres Serveis: Cursos, Tallers, Activitats i Teràpies Personalitzades

Al Kalmmaki Manlleu, creiem en l’abordatge holístic per millorar la teva salut i el teu benestar. Oferim cursos enriquidors que t’ajudaran a desenvolupar habilitats noves, tallers que t’inspiraran i activitats que et connectaran amb altres individus que comparteixen els teus interessos. A més, les nostres teràpies personalitzades estan dissenyades per alleujar els teus maldecaps i ajudar-te a relaxar-te.

Perquè Escollir-nos?

  1. Proximitat Geogràfica: Estem a la teva porta, a Manlleu. No has de viatjar lluny per rebre els beneficis de les nostres teràpies i programes.
  2. Experiència Professional: Els nostres terapeutes i instructors estan altament qualificats i tenen l’experiència necessària per atendre les teves necessitats de manera experta.
  3. Variedat d’Opcions: Ja sigui que vulguis participar en cursos, tallers o teràpies, tenim una àmplia gamma d’opcions per adaptar-se a les teves preferències i horaris.
  4. Enfocament Personalitzat: Cada persona és única, i nosaltres ho entenem. Les nostres teràpies estan adaptades a les teves necessitats individuals per garantir resultats efectius.

Contacta amb Nosaltres Avui Mateix

No esperis més per iniciar el teu viatge cap al benestar. Contacta amb nosaltres avui mateix per aconseguir més informació sobre els nostres serveis, horaris i tarifes. Estem aquí per ajudar-te a viure una vida més saludable, equilibrada i plena. Descobreix el benestar a prop de tu, a Kalmmaki Manlleu.

Scroll to Top
×